Pedicure Boekel - Pedicure Anke van Hooijdonk

Pedicure Boekel - Anke van Hooijdonk

 
 
Home Behandelingen Prijzen Foto's Contact en Route 

Behandelingen
Een eerste behandeling is altijd een complete behandeling met een uitgebreide intake/ anamnese, houdt u rekening met 20 minuten extra tijd. Deze uitgebreide intake is noodzakelijk om een goed behandelplan op te stellen. Omdat ik een pedicure behandeling op uw voeten en wensen af wil stemmen bespreek en overleg ik wat ik ga doen voordat ik met een behandeling ga beginnen.
Ik ben pas tevreden als u dit ook bent.

Ik werk erg nauwkeurig en neem graag de tijd voor mensen. Daardoor probeer ik een afspraak altijd ruim te plannen. Zit u krap in uw tijd? Geef dit dan even aan, dan houd ik hier vanzelfsprekend rekening mee.Pedicure-behandeling
Dé periodieke verzorging van je voeten. Ongeveer 45min
• Het desinfecteren van de voeten
• Het knippen van de nagels en randjes glad frezen
• Het schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving
• Ingroeiende nagels behandelen en/of drukvrij leggen
• Likdoorns, overtollig eelt en/of kloven verwijderen
• Korte voetmassage met verzorgende crème
• Voetverzorgingsadvies

Deelbehandeling
Ongeveer 15 min
• Of nagels knippen schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving
• Of 1 likdoorn verwijderen
• Of 1 ingroeiende nagel behandelen en/of drukvrij leggen
• Of afvlakken van een verdikte- kalk- of schimmelnagel
• Of overtollig eelt verwijderen

Orthese
Een orthese is een teenstukje van siloconenmateriaal wat ik voor u op maat maak. Dit kan zijn voor één of meerdere tenen. Ortheses kunnen drukontlastend, regulerend of drukverdelend zijn. Een orthese kan in een normale confectieschoen gedragen worden (mits de schoen ruim genoeg is).

Nagelbeugel techniek
Wanneer u veelvuldig last heeft van een ingegroeide nagel of rond groeiende nagels (tunnelnagels), dan bestaat er de mogelijkheid om hier een nagelbeugel op te plaatsen. De nagelbeugel zorgt ervoor dat de druk in de nagelwal wordt verminderd en de nagelgroei wordt begeleid.


Nagels lakken (LCN hoogwaardige nagellak)
Eerst breng ik een basecoat aan. Deze beschermt uw nagels tegen verkleuringen, maar zorgt er ook voor dat uw nagels mooi egaal zijn.
Hierna lak ik 2 laagjes kleurlak en afsluitend wordt een topcoat aangebracht ter bescherming van de lak.


'Wilde-Pedique Silver Plus'
Wilde Pedique is een professioneel concept waarmee beschadigde en ook verkleurde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.
Met Wilde Pedique kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Wilde Pedique Silver Plus gel is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Dit betekent dat een teennagel correctie op geen enkele wijze als storend wordt ervaren en deze zal samen met de natuurlijke nagel uitgroeien. Tevens bevat de Wilde-Pedique Silver Plus gel een zeer effectief anti-bacteriele en anti-mycotisch component. Zo worden teennagels ook optimaal verzorgd.

Dit product is ook geschikt voor mannen met een nagelaandoening!


'Wilde-Pedique' nagelcorrectie
Indien u één of meerdere beschadigde nagels wilt laten corrigeren.
 
Hieronder een voorbeeld:

'Wilde-Pedique' Cosmetisch
Een nagel verzorging met behulp van wilde-pedique teennagelgel voor alle teennagels. Dit eventueel te combineren met alle moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de trendy 'Foot French' is bijzonder geslaagd. De finishing laklaag is te verwijderen met aceton vrije nagellak remover zodat u later altijd nog een andere lak kunt toepassen.
  
Bekijk ook hieronder een uitleg van Leverancier LCN:

 


FRANSE PAD 19 - 5427CT BOEKEL

TEL: 06-18892368 - EMAIL: anke@pedicureboekel.nl - privacy policy

www.pedicureboekel.nl